Waar kun jij professionele bemiddeling bij gebruiken?

Soms lijkt het wel alsof jullie beiden een hele andere taal spreken. Het ontbreekt aan goede communicatie en jullie denken over bepaalde zaken nogal verschillend. Af en toe neemt emotie de overhand en ontstaan er conflicten, of je vermijdt elkaar juist om conflicten te voorkomen. Toch lastig als je familie bent, met elkaar samenwoont of samenwerkt. Conflicten en wrijving komen overal voor en iedereen gaat er op een andere manier mee om. PB Mediation heeft als doel om, bij wat voor (potentieel) conflict dan ook, jullie samen tot de oplossing te laten komen.

“Waar een wil is, is met de juiste ondersteuning en bemiddeling een weg”.

Arbeidsmediation

Mensen brengen op een dag heel wat tijd op hun werk door, soms zelfs meer dan met hun partner. Een prettige, collegiale werksfeer is daarom van groot belang. Als er spanningen, miscommunicatie of zelfs conflicten ontstaan is het belangrijk om tijdig in te grijpen. Herken als werkgever of manager de belangrijkste signalen van (potentiƫle) conflicten op de werkvloer.

Lees meer

Echtscheidingsmediation

Een echtscheiding maakt veel emoties los. Soms is het lastig om door verdriet en onmacht goed te blijven communiceren met je ex-partner. Toch is dat wel heel belangrijk om de scheiding op een respectvolle manier af te sluiten. Voor je eigen toekomst, en zeker wanneer jullie samen ook nog kinderen hebben. Lees hoe we dat samen aanpakken.

Lees meer

Familiemediation

Familiemediation Een familieruzie. Je had het nooit verwacht, maar toch is er iets voorgevallen waardoor jullie elkaar niet meer in de ogen kunnen kijken. Ook in samengestelde gezinnen ontstaan nog wel eens conflicten. Door botsende karakters, verschillende achtergronden of moeizame acceptatie van de nieuwe partner en gezin. Hoe kun je dat aanpakken?

Lees meer

Aangesloten bij: