PB Mediation | Professionele bemiddeling

PB Mediation biedt sinds 2013 professionele bemiddeling aan. In eerste instantie was dit alleen gericht op echtscheidingen. Maar ook in de zakelijke wereld worden de voordelen steeds vaker opgemerkt. Daarom richten wij ons op familie- en echtscheidingsbemiddeling én op arbeidsmediation. Lees het hele verhaal over PB Mediation.
 

Diensten die we aanbieden

Bemiddelaars van PB Mediation zijn specialisten op het gebied van:

Met een MfN-registermediator weet je dat je goed zit

De Mediatorsfederatie Nederland is dé autoriteit op het gebied van mediation en monitort de aangesloten mediators in Nederland. Met een MfN-mediator weet je dus zeker dat je een goede keus maakt. Je kunt ons herkennen aan het MfN-registermediator keurmerk. PB Mediation is natuurlijk ook ingeschreven in het kwaliteitsregister van de MfN.

{alt_txt}

PB Mediation groeit uit tot franchiseformule

Door de vraag naar mediation is PB Mediation flink gegroeid de laatste jaren, daarom hebben we keihard gewerkt aan een concept dat uit te breiden is in de rest van Nederland. Het resultaat: een franchiseformule onder de naam PB Mediation. Daarom zijn we op zoek naar mediators die zelfstandig willen werken vanuit hun eigen vestiging. Onder de vlag en met volledige ondersteuning van PB Mediation.

Lees artikel

Aangesloten bij: