PB Mediation | Professionele bemiddeling

PB Mediation biedt sinds 2013 professionele bemiddeling aan. In eerste instantie was dit alleen gericht op echtscheidingen. Maar ook in de zakelijke wereld worden de voordelen steeds vaker opgemerkt. Daarom richten wij ons op familie- en echtscheidingsbemiddeling én op arbeidsmediation. Lees het hele verhaal over PB Mediation.
 

Diensten die we aanbieden

Bemiddelaars van PB Mediation zijn specialisten op het gebied van:

Met een MfN-registermediator weet je dat je goed zit

De Mediatorsfederatie Nederland is dé autoriteit op het gebied van mediation en monitort de aangesloten mediators in Nederland. Met een MfN-mediator weet je dus zeker dat je een goede keus maakt. Je kunt ons herkennen aan het MfN-registermediator keurmerk. PB Mediation is natuurlijk ook ingeschreven in het kwaliteitsregister van de MfN.

Week van de Mediation 2020

Week van de Mediation 2020 Waarom aandacht voor mediation juist dit jaar cruciaal is Al bijna 8 maanden leven we met zijn allen onder de druk van de maatregelen die sinds de uitbraak van COVID-19 in het leven zijn geroepen. Waar de saamhorigheid in de eerste maanden vooral de boventoon voerde, zijn er steeds meer negatieve geluiden te horen. Dat de regels aangescherpt zijn en we de donkere maanden ingaan helpt daar niet aan mee. Stress, spanning, onzekerheid en frustratie zorgen in de maatschappij voor conflicten op allerlei niveaus. In plaats van die conflicten ‘uitvechten, is in gesprek blijven de beste optie. ‘Dat is makkelijker gezegd dan gedaan’; denk je misschien? En dat is ook zo! Dit maakt mediation...

Lees artikel

Aangesloten bij: