Van mediationkantoor naar franchiseorganisatie

Tijdens de oprichting van PB Mediation in 2013, was echtscheidingsbemiddeling nog niet zo’n gangbaar begrip. Veel scheidende stellen stapten nog ieder naar een eigen advocaat, die ging uitzoeken ‘waar ze recht op hadden’. Kortom, de ingrediënten voor een vechtscheiding.

Inmiddels is het begrip mediation helemaal ingeburgerd en kiezen echtparen er steeds vaker voor om op goede voet uit elkaar te gaan. Wel zo prettig voor henzelf én de kinderen.

Door de vraag naar mediation is PB Mediation flink gegroeid de laatste jaren, daarom hebben we keihard gewerkt aan een concept dat uit te breiden is in de rest van Nederland. Het resultaat: een franchiseformule onder de naam 'PB Mediation - Echtscheidingsbemiddeling en meer...'. Daarom zijn we op zoek naar mediators die zelfstandig willen werken vanuit hun eigen vestiging. Onder de vlag en met volledige ondersteuning van PB Mediation.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mediators die wél graag zelfstandig ondernemer willen worden, maar die heel graag wat begeleiding willen bij randtaken als de administratie, marketing en documentatie. Als je mediator bij PB Mediation wordt, hoef je het wiel zelf niet uit te vinden, je krijgt van ons alle tools. Daarnaast is het een prettig idee dat je altijd nog het hoofdkantoor en collega-franchisers als klankbord hebt, wanneer je er zelf even niet uitkomt.

Natuurlijk vragen wij ook iets van jou. Zo moet je bijvoorbeeld de mediationopleiding succesvol hebben afgerond en MfN-geaccrediteerd zijn.
 

Klik hier als je meer wilt weten over PB Mediator worden.

Ga naar het blog overzicht

Aangesloten bij: